Space Planning & Management

Space Planning & Management

Space Chargeback

Kada se voditeljima odjela interno naplaćuje za korištenje prostora, oni su više skloni smanjenju neučinkovitog korištenja prostora. To neučinkovito korištenje prostora, kada je eliminirano kroz više odjela, može proizvesti ne samo značajna smanjenja u samom prostoru, već i povezane troškove kao što su komunalije, vođenje domaćinstva, porezi, i još mnogo toga. Web-baziran ARCHIBUS Space Chargeback modul pruža alate za postavljanje, računanje, i izvještavanje o troškovima za prostor. Rezultat je poboljšana učinkovitost prostora i smanjenje troškova popunjenost cijele organizacije, kao i distribuirana razmjena informacija o prostoru koji podržava informirano dugoročno planiranje i donošenje odluka.

Poboljšajte izvješćivanje o povratu troška, odgovornosti

ARCHIBUS Space Chargeback modul podržava upravitelje poslovnim jedinicama i odjelima koji žele samo-uslužni pristup izvještajima o troškovima prostora i povratu troškova za svoju organizaciju. Ona pruža integrirana rješenja za snimanje i analizu financijskih podataka o vlasništvu ili zakupu prostora, i za izvršavanje i izvještavanje o povratu troškova prostora. Uz ovaj program, menadžeri se mogu smatrati odgovornim za njihovo korištenje prostora, jer su vještiji donositi odluke o prostorno-vezanim inicijativama na temelju njihovog trenutnog profila korištenja/troška.

Osigurajte točno planiranje i prognoziranje

Znati gdje su vaši troškovi prostora, danas je vrlo važno. Znati kako se oni mogu promijeniti koristeći razne scenarije je ključno za troškovno učinkovito planiranje preuzimanja, dezinvestiranja, i konsolidacije prostora. S online pristupom informaciji i izvještajima o povratu troškova, ARCHIBUS Space Chargeback modul pruža upraviteljima prostorom, odjelom, ili financijama, s povijesnim podacima i sofisticiranim analizama strukture troškova, poboljšanu odgovornosti i podršku u odlučivanju.

Prilagodite izvještavanje sa jednostavnim-za-korištenje značajkama

ARCHIBUS Space Chargeback modul podržava opsežne izvan-kutije mogučnosti izvještavanja. Međutim, menadžeri mogu imati svoje vlastite jedinstvene perspektive na njihovu organizaciju i ono što je ili nije važno u izračunu korištenja prostora i povratu troška. Zato web-baziran ARCHIBUS Space Chargeback modul također ima i alate potrebne za definiranje jedinstvenih upita i izdvajanje podataka koji pružaju transformativne prostorne i financijske uvide u vaš trenutni ili budući proces planiranja upravljanja prostorom.

Iskoristite druge aplikacije za prostorno upravljanje

ARCHIBUS Space Chargeback može integrirati s drugim ARCHIBUS aplikacijama, kako bi optimizirao upravljanje i održavanje prostorno-vezanih zadataka.

Prednosti

  • Poboljšava preciznost izvješćivanja o troškovima odjela, s ciljem veće odgovornost prema troškovima namjenskih i zajedničkih prostora
  • Osigurava točnije planiranje temeljeno na trenutnim troškovima prostora i planirane projekcije budućeg rasta koji poboljšava kritične odluke o konsolidacijama, premještajima, i akvizicijama
  • Zadovoljava fleksibilne potrebe izvještavanja s lakim-za-korištenje web-baziranim mogućnostima i obrascima za izmjenu izvještaja izvan-kutije

Aktivnosti i izvještaji

  • View Detailed Chargeback Analysis
  • View Financial Statement by Division
  • View Prorate Report
  • View Remaining Area
  • Highlight Common Area Rooms/Groups


Space Chargeback aplikacija omogućuje korisnicima vizualizaciju prostora i izvještavanje o troškovima kako bi menadžeri odjela dobili odgovornost za prostor kojeg zauzimaju.